Vozni park

U svom voznom parku Road posjeduje autobuse za redovne linije, ugovorene vožnje kao i za uspješno organizovanje ekskurzija, odgovarajući na sve zahtjeve i potrebe putnika sa bogatom opremljenosti, te kvalitetnim i iskusni osobljem.       Pogledajte naša vozila?!

Red vožnje

Osnovna djelatnost preduzeća Road predstavlja prevoz putnika u linijskom prevozu. Redovan prevoz putnika, redovni polasci na svakodnevnim autobusnim linijama. Saznajte najnoviji raspored polazaka, vožnje na linijama koje pokriva Road !                                             Pogledajte naš red vožnje?!

Uredi kancelarije

U slučaju eventualnih dodatnih pitanja, potrebnih informacija kontaktirajte nas putem navedenih kontakt informacija, te Vam naše ljubazno osoblje stoji non-stop na raspolaganju.                                               Stranice sa našim kontakt podacima?!

Red Vožnje - Ljeto 2014

Obavještavaju se putnici koji koriste usluge prijevoza d.o.o. "ROAD" Lukavac da će se od ponedjeljka 16.06.2014. godine primjenjivati red vožnje za ljetni raspust. ... Ovdje !

Jadran - Ljeto 2014

Za Vaše ljetovanje na Jadranskom moru izaberite našu izuzetno povoljnu ponudu ljetovanja u Makarskoj ili Neumu. Rezervirajte i pogledajte termine polazaka... Ovdje !

Sajam Knjige Zagreb '13

Za Vašu posjetu Sajmu knjige u ZAGREBU izaberite našu izuzetno povoljnu ponudu. Rezervirajte i pogledajte termine polazaka za Sajam knjige Zagreb 2013... Ovdje !

Sajam Knjige Beograd '13

Za Vašu posjetu Sajmu knjige u BEOGRADU izaberite našu izuzetno povoljnu ponudu. Rezervirajte i pogledajte termine polazaka za Sajam knjige Beograd 2013... Ovdje !

Galerija Fotografija

Predlažemo